Hei! Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Etusivu / Hätkähdyttävä tutkimustieto kannusti S-Drive -sovelluksen kehittämiseen

Hätkähdyttävä tutkimustieto kannusti S-Drive -sovelluksen kehittämiseen

Pitkään kehityksessä ollut S-Drive -sovellus kuuluu nyt useiden S-Ryhmän autokauppiaiden palveluvalikoimaan. Kyseessä on mobiililaitteisiin soveltuva palvelu, joka helpottaa asiointia ja tuo turvaa ongelmien kohdatessa. Älykkäimmillään palvelu on silloin, kun autoon asennetaan laite, jolla autosta saadaan tietoa auton käyttäjälle ja omalle huoltokorjaamolle.

Taustalta löytyy hätkähdyttävä tilastotieto: lähes 40 prosenttia suomalaisautoilijoista ei huollata autoaan aina huolto-ohjelman edellyttämässä aikataulussa. Kolmasosa on jättänyt teettämättä auton huolto-ohjelman edellyttämiä toimenpiteitä. Vuonna 2013 kuoli 14 ihmistä moottoriajoneuvo-onnettomuudessa, jonka syntymiseen vaikutti ajoneuvon tekninen vika (Lähde: Tieliikenneonnettomuustilasto).

-Lyhyesti sanottuna S-Drive auttaa käyttämään autoa entistä fiksummin. Tavoitteenamme on parantaa jatkuvasti palvelua ja tämä sovellus on tärkeä osa asiakaskokemuksen kehittämistä. Olemme ottaneet asiakkaat mukaan kehittämään palvelua, AutoPalinin myyntijohtaja Timo Hokkanen luonnehtii.

Kuka tahansa voi ladata sovelluksen ilmaiseksi sovelluskaupasta. Sovellus hakee käyttäjän auton tiedot ruudulle ja tarjoaa sen jälkeen esimerkiksi katsastusmuistutuksen. Se on yksi pienistä, mutta tärkeistä asioista, jonka moni autoilija unohtaa.

Älykkäimmillään innovatiivinen palvelu on silloin, kun autoon asennetaan laite, jolla autosta saadaan tietoa auton käyttäjälle ja omalle huoltokorjaamolle.

-Silloin pystytään seuraamaan esimerkiksi ajotapaa ja saatua tietoa voidaan verrata tehtaan ohjearvoihin. Tavallinen ajotietokone kertoo kulutuksen, mutta S-Drive paljon enemmän. Sovellus todella kannustaa taloudelliseen ajoon ja voit esimerkiksi katsoa kartalta päivän aikana tapahtuneet nopeat kiihdytykset tai äkkijarrutukset, Timo Hokkanen selvittää.

Oman ajotavan kehittämisen lisäksi yksi mielenkiintoisista palveluista on ajopäiväkirjan automatiikka, jonka avulla matkalaskujen teko helpottuu huomattavasti.

Ei sovi unohtaa myöskään helppoa huollon ajanvarausta, joka tapahtuu sovelluksessa nappia painamalla ympärivuorokautisesti. Tai helppoa avun kutsumista, jos tien päällä tulee ongelmia.

Jaa artikkeli

Jaa sivu sähköpostilla itsellesi tai kaverillesi

Vastaanottaja saa sähköpostiinsa viestin, jossa on linkki sivulle.

Viestin sisältö:

Hei, katso tämä mielenkiintoinen sivu!

Sähköposti on lähetetty syöttämääsi osoitteseen.

Tarkista puuttuvat tai virheelliset tiedot.

nwdb