Hei! Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Etusivu / S-Drive Business

S-Drive Business

S-Drive Businessin avulla yrityksen ajoneuvokanta on hallittavissa helposti ja keskitetysti, jolloin säästät aikaa ja rahaa. Palvelu toimii ajoneuvoihin asennetun laitteen sekä sovelluksen yhteistyönä, jolloin päivittäiset ajot tallentuvat automaattisesti sähköiseen ajopäiväkirjaan. Palvelun avulla olet koko ajan kartalla muun muassa autojesi sijainneista, hiilijalanjäljestä ja huoltotarpeesta.

Kustannusten seuraaminen ja budjetointi, sekä töiden suunnittelu helpottuu S-Drive Businessin avulla. S-Drive Business mahdollistaa yrityksen kaikkien ajoneuvojen kustannusten reaaliaikaisen seuraamisen niin huoltojen, kuin ajettujen kilometrien ja kulutuksen osalta. Palvelun avulla varaat helposti ajan huoltokorjaamollesi, tai halutessasi voit siirtää varausvastuun suoraan korjaamolle itselleen, jolloin huollolle annetaan tunnus järjestelmään. Huoltokutsujen lisäksi palvelu mahdollistaa katsastuskutsujen automatisoinnin.

Ajoneuvoihin asennetun laitteen avulla ajopäiväkirjan täyttö automatisoituu. Järjestelmä tallentaa ajoneuvojen reittitietojen lisäksi tietoa ajotavasta, jolloin voit vertailla ajoneuvojen päästötietoja ja polttoainekustannuksia. Kuljettajalla on pääsy ajoneuvolaitteen rekisteröimiin ajoihin selaimella, sekä matkapuhelinsovelluksella.  

Jaa artikkeli

Jaa sivu sähköpostilla itsellesi tai kaverillesi

Vastaanottaja saa sähköpostiinsa viestin, jossa on linkki sivulle.

Viestin sisältö:

Hei, katso tämä mielenkiintoinen sivu!

Sähköposti on lähetetty syöttämääsi osoitteseen.

Tarkista puuttuvat tai virheelliset tiedot.

nwdb